Direktlänk till inlägg 31 maj 2012

På't igen bara

Av Emma Finstad - 31 maj 2012 09:34

Tänkte börja med att skriva, Det tog slut mellan oss. Marcus Dumpade mig... Jaja, that's life...

Det var ett tagsedan jag bloggade nu igen. Ibland känner man helt enkelt inte för att göra det. Men sånt är livet. Här i skåne flyter allt på som vanligt. Taggad till Max för en underbar sommar ihop med min älskade vän Pauline, Tänk att vi vetat om varandra så länge, men aldrig riktigt kört fullt ut. Nu har vi 3 Lotta på Liseberg planerade samt hela HÖNÖKONFERENSEN!!!!!.

Nu håller jag på att spara massa pengar så att man kan överleva sommaren ute på Hönö. Varje liten krona som kommer in kommer gå till min sommar. En sommar som jag tänker ta vara på. Även om det inte blev som planerat. Jag kommer verkligen Göra mitt yttersta för att få en så bra sommar som möjligt.


På Hönö har jag planerat in en lite teamträff, Vi ska grilla på klipporna vid Lapposand, Bada, Snacka, Sjunga, bara hänga och softa helt enkelt. UNDERBART!!!.

Team känns som en hel liten familj, Vart man än är i Sverige så hör vi alla ihop. Vi har något tillsammans. Vi har Gud, och vi är ett TEAM!!!.


Asså tagga HÖNÖ!!!!, Bara softa, chilla, äta glass, bada, sola, bo på skolan, träffa vänner, sedan TÄLTET, Mötena, lovsången, bönerna, Alla människor som för första gången lämnar sina liv till Gud, Det är stort!!!

Som att bli kär för första gången, det Pirrar i Kroppen, knäna känns svaga, Man går med ett leende 24/7.

Man blir andligt påfylld under Hönöveckan!

Hönö borde vara året om, tycker jag.


Aja, den 25:e juni, den 2 och 9 : e Juli, kommer jag och pauline vara på LOTTA PÅ LISEBERG; också ett MÅSTE under sommaren. Det är man med grymt taggad inför. Att sitta där och sjunga med i låtarna, att se alla grymma artister, att träffa polare sedan förra sommaren, att vara med i TV.

Något förslag på vad jag ska skriva på skyltarna???


Aja, vill ni träffa mig så är jag där dem dagarna från öppning till stängning. Just so you guys know. Ni hittar mig vid området vid stora scenen!.


Nu ska jag Dega, sova en stund kanske.

Puss på er :D

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Emma Finstad - 29 september 2015 20:59

Hallå bloggen. Nu va det ett bra tag sedan som jag skrev igen.har hänt en hel del sedan dess...plugget rullar på. har nog aldrig läst så mycket böcker som jag gör just nu. börjar bli lite lagom långtråkigt, då jag läser facklitteratur nu, men det bli...

Av Emma Finstad - 5 september 2015 21:35


Idag har jag fått det visat för mig, en häst är otroligt stark, även om det är en liten häst. Idag har det regnat lite lagom mycket ute, och när jag kom till stallet så skulle jag mocka 2 boxar, sätta höpåsar och "burkmat" samt fylla på spån åt lil...

Av Emma Finstad - 1 september 2015 13:54

tänka sig att man sitter här. har precis plöjt igenom 88 sidor i en ny bok av thydell å analyserar å skriver om varje litet stycke, allt för att underlätta för mig själv vid ett senare tillfälle då vi ska arbeta med böckerna i kursen jag läser.Tänk v...

Av Emma Finstad - 1 september 2015 12:10

Jag är en sk. Fattig student men jag kan ändå inte låta bli. Här i Helsingborg finns det tiggare utanför varenda affär. Organiserat eller inte men jag tål inte att se dem sitta där ensamma i regn. Sol. Storm. Med sina enkronor i en plast eller papper...

Av Emma Finstad - 27 augusti 2015 20:27

hallå bloggen,dagen har vart igång sedan 7 i morse.körde barnen till skolan å efter det så åkte jag å släppte ut hästen samt fyllde på vatten.Därefter blev det åka hem å duscha, sedan hände det. jag drog iväg med Kim till billesholm av alla hålor. sa...

Presentation


Hej och välkommen till min blogg, Jag som bloggar här Heter Emma och är 23 år gammal, Jag bloggar om blandannat hästvardag, och Helsingborg.

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok^^

Gästbok^^


Ovido - Quiz & Flashcards